Зареждане

Иржи Прохазка дебютира с тежък нокаут над Юздемир

Иржи Прохазка дебютира с тежък нокаут над Юздемир
Публикувано на: Юли 12, 2020 в 04:49 ч
Бившият шампион в полутежка категория на RIZIN, Иржи Прохазкa направи мечтан дебют в UFC. 27-годишния боец от Чехия сподели клетката с бившият претендент за титлата Волкан Юздемир в главната битка от прелимите на UFC 251, което се провежда в Абу Даби. Битката между двамата бойци беше чакана с голям интерес от феновете.

Първия рунд беше изключително интересен и тежките размени на удари изобилстваха от двете страни. Прохазкa не спираше да се забавлява и не показваше уважение към силата на Юздемир, което за малко да се окаже фатално. В този рунд Волкан успя да го разклати, но Иржи се съвзе и продължи с игричките. Като цяло равностоен рунд, в който и двамата имаха своите моменти. Във втория рунд Иржи натисна и разклати Юздемир с ритник в главата.

Прохазка вкарва десен и ъперкът, а Волкан е в беда. Иржи вкарва ляв, а след това и десен, с което нокаутира тежко своя съперник. С тази победа Иржи навлиза в серия от 11 поредни победи, от които 10 с нокаут. Той сподели, че се цели в титлата и иска възможно най-скоро пак да се бие. За Юздемир това е край на серия от 2 поредни победи.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес