Зареждане

Иън Гари не иска да се бие с Майкъл Пейдж

Иън Гари не иска да се бие с Майкъл Пейдж
Публикувано на: Март 26, 2024 в 02:00 ч
Боецът в полусредна категория на UFC Иън Гари няма интерес да се бие с Майкъл „Венъм“ Пейдж.

Както Гари каза, той не иска да се бие с някой, който е по-надолу в ранглистата от него. Пейдж направи успешен UFC дебют на UFC 299, побеждавайки Кевин Холанд във Флорида. След дебюта си той посочи ирландеца Иън Гари като потенциален следващ съперник.

Самият Иън Гари сега е хвърлил око на Колби Ковингтън и няма намерение да се спуска надолу в класацията, за да се изправи срещу по-ниско класирания Майкъл „Венъм“ Пейдж:

"Не, неговото място в класирането не е по-високо от моето. Искам да стана най-добрият в света, така че ако не сте класиран по-високо от мен, не се интересувам. Радвам се, че Пейдж удари Кевин Холанд в лицето, защото и този тип е устат.

Това просто доказа, че Холанд не е достатъчно добър, за да бъде в първите десет. Признавам, че не дадох шанс на Пейдж, но той ме изненада. Браво. Кевин Холанд изглеждаше ужасно. Освен ако по някакъв начин не ме изпревари в класирането, изобщо не ме интересува тази битка.", каза Гари.

Непобеденият Гари е с рекорд от 14-0 и в момента е класиран на 7-мо място в ранглистата на UFC в полусредна категория. Ще успее ли Гари да стане шампион в UFC ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес