Зареждане

Хукър: Битка срещу Фъргюсън ще ме вкара в болница

Хукър: Битка срещу Фъргюсън ще ме вкара в болница
Публикувано на: Юли 16, 2020 в 05:00 ч
Дан Хукър беше набрал скорост в лека категория и планираше да се бие за титлата. Той се изправи срещу Дъстин Поире в края на миналия месец във Вегас, но за негово съжаление Поире го надигра и спечели с решение. Това беше втора загуба за Хукър в лека категория и му спря серия от 3 поредни победи. Дан печели 7 от последните си 9 битки и няма търпение да се върне на победния път.

30-годишния боец от Нова Зеландия вече е измислил план, който да го върне на позиция за преследване на титлата. Този план се казва Тони Фъргюсън и Дан знае, че такава битка пак ще го вкара в болница, но въпреки това ще рискува. Ето какво сподели Дан в интервю:


Това ще бъде още една война. Разбирам причината, поради която феновете искат да видят такава битка. Знам, че това ще бъде луд бой. Знам, че ще отида в болницата, какъвто и да е изхода от битка между мен и Тони Фъргюсън. Всичко е риск срещу награда в тази игра. 

Ако успея да победя Тони, то тогава ще се върна на позицията, на която бях преди загубата от Поире. Ще съм точно да тази позиция. Това е голям шанс, който не мога да пропусна. Не казвам, че Тони Фъргюсън е лесна битка. Това е най-трудната битка в тази категория, но въпреки това няма да бягам от нея. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес