Зареждане

Хосе Алдо: Нокаутирам Сехудо и без да съм тренирал

Хосе Алдо: Нокаутирам Сехудо и без да съм тренирал
Публикувано на: Март 27, 2020 в 08:57 ч
Легендата Хосе Алдо е уверен, че с лекота ще победи Хенри Сехудо в битката им. Двамата трябва да се бият в Бразилия в началото на май месец, но все още не е сигурно, че ще има битка. Събитието UFC 250 трябва да се проведе в Сао Пауло, където коронавируса е най-много разпространен и това може да доведе до отмяна на бойната вечер.

В момента хората в Бразилия са под карантира и Алдо е един от милионите, които не излизат от домовете си. Бившия шампион в категория перо не се притеснява от битката със Сехудо, а от свалянето на килограми. Той споделя, че опитва да се храни правилно и се тревожи за слизането в категория петел. Ето какво сподели Алдо в интервю:


Ще намеря група от 5 бойци, които също като мен са под карантина и не са болни, за да тренираме заедно. Доказах, че нямам този вирус и вече 2-ра седмица съм си у дома. Всички сме изолирани. Под карантина сме, така че когато свърши, ще вземем всички необходими предпазни мерки и ще можем да тренираме джиу-джицу и спаринг. Ще можем да направим нормално обучение. Залата е затворена, така че ще я отворим само за нас и ще тренираме, без да рискуваме да се заразим или да заразим другите.


Имам нужда само от една седмица тренировки, за да победя Сехудо. Повече ме тревожи влизането в категорията, отколкото самата битка с него. Мога да не тренирам и да съм на почивка, но ако ме вкарате в клетката с Хенри, то аз ще го победя със затворени очи. Спарингите не са важни, както и времето, което имам да тренирам. Мога да го победя и без да тренирам. Единствения проблем са килата и затова гледам да се храня правилно. Не трябва да се тревожите, защото аз съм готов да се бия. 

Ще победя Сехудо, където и да се води боя. С лекота мога да го нокаутирам. Няма да е 5 рунда. Той няма да ме събори, защото съм се бил с по-добри борци от него. Ако битката е на земята, то аз ще го събмитна, а на крака ще го нокаутирам. Не се тревожете, защото ще го нокаутирам.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес