Зареждане

Хорхе Масвидал и Гилбърт Бърнс се разбраха за битка

Хорхе Масвидал и Гилбърт Бърнс се разбраха за битка
Публикувано на: Август 20, 2022 в 00:00 ч
Двама бивши претенденти за титлата в полусредна категория на UFC дадоха устно съгласие за битка помежду си.

Хорхе Масвидал и Гилбърт Бърнс се разбраха за бой, но все още не е ясна датата. Обсъжданите варианти са: UFC 282 през декември в Лас Вегас или UFC 283 през януари 2023 година в Рио, Бразилия. От доста време двамата говорят за дуел помежду им, но сега това ще се случи.

Масвидал e с рекорд 35-16 в ММА и е в серия от 3 поредни загуби. За последно той загуби с решение от Колби Ковингтън през март. Хорхе няма победа в ММА от 3 години насам. Той печели 18 от срещите си с приключване, като 16 са с нокаут. В 4 от загубите си Масвидал бива приключен.

Той се би 2 пъти за титлата, но загуби и двата пъти от Камару Усман. Хорхе стана голяма звезда, след като през 2019 година навърза 3 поредни победи с нокаут. Една от тях беше над Бен Аскрен за 5 секунди, което е рекорд за UFC. "Gamebred" победи и Нейт Диас, за да спечели уникален пояс, който го направи най-лошото копеле в UFC.

Бърнс e с рекорд 20-5 в ММА и през април загуби от Хамзат Чимаев с решение. Гилбърт печели 1 от последните си 3 битки в UFC. През февруари 2021 година той се би за титлата, но загуби с нокаут от Усман. Бърнс приключва 14 от срещите си и 2 пъти пада с нокаут. Той губи само 2 от последните си 9 битки в UFC.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес