Зареждане

Холоуей предлага тренировки срещу дарения за бедните

Холоуей предлага тренировки срещу дарения за бедните
Публикувано на: Май 21, 2020 в 10:33 ч
Бившият шампион в категория перо на UFC, Макс Холоуей иска да помогне на родината си във възстановяването след коронавируса. Макс ще се включи в кампания на Хаваиската хранителна банка по събиране на средства за храна на бедните хора. Даренията започват от $10 долара и всеки дарил ще участва в томбола, като победителя заедно с 4-ма негови приятели ще може да тренира с бившия шампион и да излязат заедно на вечеря. Ето какво сподели Холоуей в интервю по темата:


Безработицата на Хаваите е близо 40 процента и тъй като нашата икономика се основава на туризма, изглежда, че това ще бъде дълъг път към възстановяване. Ние също имаме много високи разходи за живот тук, така че много хора страдат. 

Причината, поради която се регистрирах в това, е че постъпленията отиват директно в хранителните банки, а хранителните банки наистина, наистина се нуждаят от помощ в момента. Ако спечелите, то тогава ще имате шанс да тренирате с мен и да доведете и приятели. Ще ви дам ръкавици с автограф и след това ще отидем да вечеряме на едно от най-добрите места на Хаваите. 

На Хаваите и по целия свят има много хова в нужда, но в момента фокусът на моя екип е върху основните нужди на хората на Хавай, а това е храна. Когато хранителните банки ни кажат, че са добре, тогава ще се насочим към подпомагане в други области. Но в момента трябва да сме сигурни, че хората могат да продължат да се хранят в тези тежки времена.

В следващите месеци Макс очаква битка с Александър Волкановски, в която се надява да си върне титлата.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес