Зареждане

Холанд: Рокхолд има стъклена челюст и трябва да внимава

Холанд: Рокхолд има стъклена челюст и трябва да внимава
Публикувано на: Юли 23, 2021 в 04:00 ч
Кевин Холанд е готов да се бие с Люк Рокхолд тази година. В последните седмици Рокхолд не спира да се оплаква, че не може да си намери опонент. Люк твърди, че само Холанд е изявил желание да се бие с него.

За съжаление Кевин вече има насрочена битка и ще се бие с Кайл Даукаус на 2-ри октомври. Тази година Кевин направи 2 срещи и беше доминиран от Брънсън и Ветори, които го доминираха. В тези две срещи се видя, че Холанд е много слаб на земята и всеки с добра борба може да го победи.

В една от последните си изяви пред медиите Кевин сподели, че Рокхолд трябва да внимава, защото имал стъклена челюст. Миналата година беше много силна за Кевин и той записа 5 поредни победи.

Ето какво сподели "Trail Blazer" за бой с Рокхолд:

Люк Рокхолд заслужава битка. Точно сега той заслужава среща с добро име в ММА. В момента моето име не е толкова нашумяло. Ако моето име нашуми след битката ми, тогава с Рокхолд може да се бием. Той има стъклена челюст и трябва да внимава с приказките, нали ? Това е нещо, което 50 Cent каза. 

Ако хората искат бой между мен и Рокхолд, то тогава много бих искал да е тази година. Трябва да е в края на годината на добра галавечер. Той е голямо име и може да оглавим някое събитие в края на годината. 

Нека първо се справя с Кайл Даукаус. Ще покажа на света, че мога да се боря. Аз съм човек на компанията и съм тук, за да раздавам пердах.

Може ли Холанд да бие Рокхолд ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес