Зареждане

Холанд е с COVID-19, Хермансон ще се бие с Ветори

Холанд е с COVID-19, Хермансон ще се бие с Ветори
Публикувано на: Ноември 29, 2020 в 04:00 ч
Кевин Холанд е дал положителна проба за COVID-19 и отпада от главната битка на UFC on ESPN 19. Той трябваше да се бие с Джак Хермансон на 5-ти декември, но няма да може. Така Хермансон за втори път остава без съперник, след като първоначално Дарън Тил се оттегли от тяхната среща.

От UFC действат бързо и уговарят Марвин Ветори да приеме с кратко предизвестие битка с Хермансон. По този начин Ветори спасява събитието и ще остави без съперник Жакаре Соусе, с когото трябваше да се бият на UFC 256 следващия месец в Лас Вегас.

Хермансон е с рекорд 21-5 в ММА и през юли тази година събмитна Гастелъм за минута и 18 секунди. Джак печели 5 от последните си 6 битки в UFC. Той приключва 17 от битките си в клетката.

Ветори от своя страна е с рекорд 15-4-1 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. Той приключва 11 от битките си и не е губил с приключване в ММА. Преди няколко години той се би с Израел Адесаня и се представи добре, но загуби с раздвоено решение. През юни тази година Марвин събмитна Роберсън в първия рунд от битката им.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес