Зареждане

Henry Cejudo: Ще отнема душата на TJ Dillashaw

Henry Cejudo: Ще отнема душата на TJ Dillashaw
Публикувано на: Януари 15, 2019 в 00:00 ч
Остават няколко дни до събитието UFC Fight Night 143, което ще се проведе в Бруклин и ще бъде оглавено от шампионите в категория петел и муха. TJ Dillashaw слиза в по-долната категория и ще се опита да стане шампион в две категории, но пред него има корав боец в лицето на Henry Cejudo. Днес в един от епизодите за събитието Henry се закани, че ще отнеме душата на Dillashaw:




Henry Cejudo е момче, което дава всичко от себе си. Искам да покажа на света, че не само мога да победя един от най-добрите в историята на категория муха, но също мога да победя и най-добрият в историята на категория петел. TJ никога не е свалял до моята категория и по принцио шампионите не слизат, за да спечелят титли, а се качват в други категории. 


Ще те накарам да си платиш, за всяко кило, което си свалил. Ти си на моя територия. Виждам вече как пребивам TJ Dillashaw. Тук не е важно само да го победя, а да отправя послание и да направя категорията велика отново. Ще му взема душата в моята категория, а след това се качвам в неговата, за да му взема и титлата.






Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес