Зареждане

Henry Cejudo ще напусне UFC, ако закрият категория муха

Henry Cejudo ще напусне UFC, ако закрият категория муха
Публикувано на: Ноември 13, 2018 в 16:19 ч
Наскоро се появи информация, че от UFC започват процедура по закриването на категория перо и вече няколко бойци от категорията бяха освободени. До всичко това се стигна след като UFC размениха легендата в категория муха Demetrious Johnson за Ben Askren. Настоящия шампион Henry Cejudo , който детронира DJ сподели, че ще се раздели с UFC, ако те решат наистина да закрият категорията в която е шампион:


Има голяма вероятност битката ми срещу TJ Dillashaw да бъде последна за мен в UFC. Ако победя в тази битка ще трябва с моят мениджър Ali да разгледаме моят договор, защото той включва битки само в категория муха и ако я закрият ще мога да напусна.



UFC със сигурност няма да искат да загубят Cejudo и ще му предложат да се бие в категория петел, но не е ясно дали той ще приеме. Има вероятност Cejudo да се присъедини към ONE Championship, ако закрият категорията и той стане свободен агент. Основателят на ONE, Chatri Sityodtong вече показа интерес към него и го призова, ако стане свободен агент веднага да се свърже с него.

Следващата битка на Cejudo ще бъде срещу TJ Dillashaw на UFC 233, което ще се проведе на 26-ти януари. Битката ще бъде за титлата в категория муха и ако Cejudo я загуби, то всичко приключва за категорията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес