Зареждане

Хенри Сехудо: Мераб Двалишвили ще стане световен шампион

Хенри Сехудо: Мераб Двалишвили ще стане световен шампион
Публикувано на: Март 1, 2024 в 02:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC Хенри Сехудо говори с уважение и възхищение за бъдещето на последния си опонент, Мераб Двалишвили.

Според него грузинецът лесно ще спечели шампионския пояс - независимо кой го притежава. На UFC 298 Хенри загуби от Двалишвили, който се би с луда интензивност и благодарение на представянето си, се позиционира като следващият претендент за шампионската титла.

Съдбата на тази титла ще бъде решена на 9 март на UFC 299 във Флорида. Там "Suga" Шон О'Мали ще я защити за първи път срещу Марлон "Chito" Вера. Двалишвили дори изрази готовността си да служи като заместник в тази битка, само три седмици след триумфа си над Сехудо.

Хенри прогнозира, че Двалишвили ще стане шампион.

"Разбира се, той е следващият в битката за пояса. Мераб ще се появи в Маями, за да гледа "Чито" срещу Шон О'Мали. Той ще се появи на място. Така че по един или друг начин победителят ще бъде лесни пари за Мераб. Темпото му е твърде лудо. 

Освен ако О'Мали или "Чито" не го нокаутират рано, в първи или втори рунд. Мераб може да поеме удар и да продължи напред. Видях как Рики Саймън го удари, но той все още буташе напред. Видях го да се клати след крошето на Марлон Мораес и моето. Издръжливостта на този човек е голяма.

Време му е да стане световен шампион. Дори ако трябваше да се бие с Алджамейн Стърлинг. Като човек, който се е бил с двамата, бих казал, че той също би победил Стърлинг. Мисля, че темпото му щеше да изпревари Стърлинг и той щеше да го елиминира. 

Този човек, особено в битка от пет рунда, е впечатляващ.", каза Сехудо.

Ще успее ли Двалишвили да стане шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес