Зареждане

Хавиер Мендез: Кормие е в оптимална форма преди UFC 252

Хавиер Мендез: Кормие е в оптимална форма преди UFC 252
Публикувано на: Август 11, 2020 в 05:00 ч
Хавиер Мендез, който е треньор на Даниел Кормие в AKA разкри, че неговия боец се намира в страхотна форма преди завръщането си. Този уикенд във Вегас бившия двоен шампион ще се изправи срещу Стипе Миочич, а залогът е златото при тежките, което е в притежание на Миочич. Срещата ще бъде трилогия и ще сложи край на тяхната вражда.

В миналото двамата си размениха по една победа с нокаут и този уикенд по-добрия ще победи. Почти сигурно е, че тази среща ще бъде последна за Кормие, а Хавиер ще подкрепи неговия избор. Ето какво разкри Мендез преди боя между Кормие и Миочич:


Да, Кормие може да приключи след този уикенд. Ние обаче сме дълго време в играта и ако Дейна Уайт даде оферта за много пари, то тогава трудно ще откажеш. Даниел определено не се представя като 41-годишен. Той е във форма. Неговите рефлекси са на ниво и неговия ум е бистър. Ще бъде в най-добрата си форма. Ако се представяш добре на това ниво, то защо да се оттегляш ? 

Само "DC" може да реши дали да се оттегли. Той може да реши да се бие още. Не знам колко още битки може да направи, но определено може да се бие още. Лично аз искам той да спре след този уикенд. Аз го искам, но не знам какво е неговото желание. Ще го подкрепя в неговия избор. 

Стипе му вкара добър удар в стомаха. Хората говорят, че Кормие има слаб стомах, но той пое много удари от Миочич. Няма друг, който може да поеме толкова удари и да продължи да се бие. Научихме си урока. Мисля, че този, който победи в битката ще получи оферта за голяма битка и много пари. Мисля, че ще предложат битка с Джон Джоунс в тежка категория на този, който победи през уикенда.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес