Зареждане

Хавиер Мендес: Дариуш е най-трудната битка за Махачев

Хавиер Мендес: Дариуш е най-трудната битка за Махачев
Публикувано на: Юни 1, 2023 в 12:00 ч
Известният ММА треньор Хавиер Мендес изрази мнение, че двубоят срещу Бенейл Дариуш ще бъде най-труден за Ислам Махачев.

По-късно този месец Дариуш ще се изправи срещу Чарлз Оливейра. Битката между двамата ще се случи в Канада. Този дуел ще излъчи безспорен претендент за златото на Ислам Махачев. В края на октомври в Абу Даби Ислам ще се бие срещу победителят от Дариуш - Оливейра.

В края на миналата година Ислам спечели титлата след победа над Оливейра. Много хора се надяват Дариуш да бие Оливейра, за да го видим срещу Ислам. Двамата трябваше да се бият преди 1 година, но битката пропадна заради контузия на Бенейл.

Сега битката излгежда възможна, а Мендес вярва, че Дариуш е най-труден за Ислам.

„Ислам не обича да се намесва в словесни престрелки. Той е спокоен човек, който непрекъснато работи върху физическата си форма. Махачев тренира през цялото време. Надявам се, че той ще се бие в Абу Даби. 

Не знам с кого, но в идеалния случай бих искал да го видя да се бие с Бенейл Дариуш. Наистина харесвам Дариуш и мисля, че той заслужава шанса да се бие за титлата. 

Битката с Дариуш ще бъде ли най-трудната за Ислам ? Да, така мисля. Това ще бъде най-тежката му битка досега.“, каза Мендес в YouTube канала на Helen Yee Sports.

Може ли Дариуш да бие Махачев ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес