Зареждане

Харизматичния Фюри ще е голяма работа в UFC, смята Биспинг

Харизматичния Фюри ще е голяма работа в UFC, смята Биспинг
Публикувано на: Ноември 20, 2019 в 10:19 ч
Тайсън Фюри не спира да е една от сензациите в бокса, а от скоро дори и в кеча.

Очаква се обаче той завладее и медийните заглавия скоро със скок към друго негово начинание - ММА.

Боксьорът сподели, че има намерение да се пусне в ММА битка, като вече направи тренировка с Дарън Тил, а се очаква и да тренира с Конър Макгрегър.

Вижте също: Tyson Fury проведе първа ММА тренировка с Darren Till

И макар, че Дейна Уайт публично посъветва Фюри да си стои кротко в бокса и да не си рискува здравето в ММА, бившият боец Майкъл Биспинг пък вижда друг аспект, в който Фюри ще е лидер.

"Ако Тайсън Фюри дойде в ММА, вярвам че ще му дадат адекватни противници," сподели Биспинг в своя подкаст.

Вижте UFC. В момента те са в ерата на шоубизнеса и Фюри се вписва идеално в нея. Той може да говори, може да приказва глупости с дни. Той е изключително много забавен. Привлича хората.

Не само, че е шампион в тежката категория, но е и много харизматичен. Той е абсолютна звезда и ако запише няколко победи и получи двубой за титлата - това за UFC е огромна бизнес възможност. Това ще бъде много, много добре платен и гледан двубой."

Това действително е така, но от UFC може и да го хвърлят директно под влака, както направиха с боксьора Джеймс Тони, който бе бързо победен от ветерана Ранди Котюр.

Според Биспинг шампионът Даниел Кормие ще се оттегли през 2020-та и от организацията ще имат нужда от атрактивни личности, които да привличат внимание и интерес от феновете.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес