Зареждане

Хамзат Чимаев: Кадиров ми помогна да остана в ММА

Хамзат Чимаев: Кадиров ми помогна да остана в ММА
Публикувано на: Декември 6, 2021 в 02:00 ч
Преди няколко дни Хамзат Чимаев се прибра в Чечня и гостува на президента Рамзан Кадиров. Главата на Чеченската република покани на официална вечеря Чимаев и много други ММА бойци. Рамзан зарадва Хамзат с втори мерцедес за тази година.

Вижте още - Кадиров подари нови мерцедеси на Чимаев и Анкалаев​​​

Преди няколко месеца Чимаев получи мерцедес от Кадиров, но направи катастрофа с него и го потроши. Това обаче не е проблем, защото сега Чимаев получава още един джип. Магомед Анкалаев и Алберт Дураев също получиха мерцедеси.

За последно видяхме Чимаев в края на октомври в Абу Даби. Той успя да прегази Ли Джинглиан и записа 10-та поредна с приключване. Непобедената чеченска звезда има 4 победи с приключване в UFC, в които печели 4 бонуса.

Пред медиите в Русия Чимаев реши да благодари на Кадиров за подаръка и каза следното:

Много е приятно да се прибереш и да получиш такава енергия от президента на нашата република. Той също разбира от спорт, гледа всичките ми битки и като по-стар винаги дава добри съвети. Приемаме ги и продължаваме напред. Винаги се радвам да се прибера вкъщи. 

Последния път, както знаем се разболях и почти се отказах от спорта, но добре, че имаме такава глава. Кадиров ми помогна да се възстановя и да продължа напред. Много е приятно да получиш такъв подарък от него. Благодаря на Рамзан Кадиров.

Все още не е ясно кога и къде ще видим Чимаев, но той иска да се бие възможно най-скоро.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес