Зареждане

Hall говори за почти смъртоносното сваляне на килограми

Hall говори за почти смъртоносното сваляне на килограми
Публикувано на: Май 19, 2018 в 09:14 ч

Urialh Hall втрещи света на ММА, след като припадна по време на кантара на UFC Fight Night 124 по-рано тази година.

"Priem Time" се подготвяше да излезе и да се претегли преди двубоя с Vitor Belfort, но тялото му го предаде. Той припадна зад кулисите и е бил на прага на смъртта, когато е бил приет в болницата.

33-годишният боец реши да разкрие повече детайли около инцидента едва сега.
 
"Пристъпвах към асансьора и бум - прост така, припаднах. Бях в асансьора, държах се за най-добрия ми приятел, изглежда и съм го ухапал, само и само да се задържа за него. После пак припаднах... после се събудих в болницата, някакъв човек се опитваше да ми сложи абокат. Всичко ми се въртеше. Изобщо не контролирах тялото си.

Събудих се в болницата и крещях за вода: Дайте ми вода! Дайте ми вода. Те ми казаха 'Не можем да ти дадем вода все още,' не знам по каква причина. Сграбчих сестра ми и ѝ казах 'Кажи им да ми дадат чаша с вода'. Никога не съм бил толкова жаден през живота си. Най-накрая ми дадоха една чаша и отново припаднах."

Освен пристъпа, Hall е получих и отказ на бъбреците. Доста страшничко дори за боец, който много пъти е свалял доста килограми за часове.
 
"Свалял съм килограми над 20 пъти. Свикнал съм с това. Но тук допуснах грешка и това ми струва скъпо. Пренебрегнах здравословен проблем. Не обърнах внимание на тялото си. Волята се опита да се пребори с него - по-скоро бих казал егото взе контрола. Но в някои моменти трябва да слушаш изцяло тялото си."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес