Зареждане

Хабиб: С Конър е свършено

Хабиб: С Конър е свършено
Публикувано на: Юли 14, 2021 в 07:29 ч
След като Конър Макгрегър загуби от Дъстин Порие в UFC 264 заради счупен глезен, враговете на ирландеца не пестиха думи.

Дагестанецът Хабиб Нурмагомедов, който имаше люта вражда с Конър, не скри задоволството си на няколко пъти.

"Парите и славата показват кой си в действителност. Често чуваме, че парите и славата променят хората. Не. Когато парите и славата дойдат, те показват в действителност кой си. А какво е направил Макгрегър? Той удари възрастен човек в бар. Може да следите постъпките му и ще разберете. Точно както каза Дъстин - този тип е торба с лайна.

Виждам, че има хроа в интернет, които го подкрепят. Как може да го подкрепяте? Какво виждат в него децата и младото поколение, когато гледат този спорт? Ако искаш да рекламираш битка, рекламирай я. Но ако ММА обществото подкрепя лоши хора, то тогава и спортът тръгва по лош път.

Ако не си беше счупил крака, може би щеше да се върне. Но със счупен крак вече ударите му няма да са същите. Не мисля, че той ще може да се върне на върха. Конър е още млад, на 32 години, но заради това, което му се случва в главата и заради счупения крак - с него е свършено. Но е добър за реклама." 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес