Зареждане

Хабиб пуска нов мобилен оператор в Москва

Хабиб пуска нов мобилен оператор в Москва
Публикувано на: Ноември 19, 2020 в 11:00 ч
Хабиб Нурмагомедов за много кратко време стана милионер и изкара много пари. Непобедения боец стана известен след голямата си победа над своя върл враг Конър Макгрегър и тази битка промени коренно неговото финансово състояние. За първи път в своята кариера Хабиб прибра милиони, а в последните си две битки с Дъстин Поарие и Джъстин Гейджи цифрите се увеличиха още повече.

Хабиб обяви, че се оттегля от ММА, но по нищо не личи, че е бил сериозен в това свое твърдение. Вероятно ще го видим в още една битка, а през това време той е избрал бизнес, в който да вложи част от приходите си. В социалните мрежи Нурмагомедов обяви, че пуска нов мобилен оператор в Москва. Ето какво написа Хабиб за Eagle Mobile, който е новата конкуренция на пазара в Русия:

Честността и отговорността са принципите, върху които съм изградил спортната си кариера. Днес съм готов да отида по-далеч и вече мога да ви съобщя важните новини, които толкова дълго подготвях. Скоро аз и моят екип ще стартираме нов мобилен оператор - Eagle Mobile. 

Зоната на покритие е Москва и Московска област, но това е само началото, нашите планове са много по-големи. Следете новините, за да станете един от първите собственици на нашите SIM-карти  и повярвайте ми, всичко е много по-добро, отколкото си представяте.

Какво мислите за тази инвестиция ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес