Зареждане

Хабиб предложил на Гейджи да се бие с Макгрегър

Хабиб предложил на Гейджи да се бие с Макгрегър
Публикувано на: Юли 21, 2020 в 09:53 ч
Хабиб Нурмагомедов е предложил на Джъстин Гейджи да се бие с Конър Макгрегър, но Гейджи е отказал. Това сподели Али Абделазиз, който е мениджър на Хабиб и Гейджи. От UFC искат да изправят Хабиб и Гейджи в битка за обединяване на титлите в лека категория. За съжаление в началото на месеца почина бащата на Хабиб, Абдулманап и сега не е ясно какво следва за безспорния шампион.

Дейна Уайт не иска да притиска своя шампион и няма да му дава зор да се върне в играта. Абделазиз е категоричен, че Хабиб ще се завърне тази година, но това не е много сигурно, щом Хабиб е предложил на Гейджи бой срещу Макгрегър. Ето какво разкри Абделазиз пред TMZ:


Хабиб ми каза да предложа на Джъстин Гейджи да се бие с Конър Макгрегър. Гейджи отказа. Точно сега Макгрегър може да бъде резерва, да свали килограми и да изкара някой лев. 

Конър може да се бие с Нейт Диаз или Масвидал. Сега нямаме интерес за битка с него. Той трябва да се бие с добри бойци и да запише победи. Хабиб ще се бие с Макгрегър, но ако Конър се бие с Махачев. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес