Зареждане

Хабиб: Преди години Гейджи ме изкара от банята

Хабиб: Преди години Гейджи ме изкара от банята
Публикувано на: Август 17, 2020 в 14:00 ч
Хабиб Нурмагомедов сподели интересна случка, в която неговия съперник Джъстин Гейджи му помогнал преди време. Двамата имат насрочен сблъсък за UFC 254 в края на октомври. Залогът ще бъде безспорната титла в лека категория, която Хабиб ще брани, а Гейджи влиза в боя като временен шампион в категорията. "The Eagle" си припомни тежко сваляне на килограми през 2016 година, в което Гейджи му помогнал да излезе от банята, където Нурмагомедов свалял килограми. Ето какво още каза Хабиб за въпросния случай:

Познавам Гейджи от доста време, дори когато той се биеше в WSOF, а след това в PFL. Спомням си през 2016 г., когато се върнах след двегодишно прекъсване, три операции подред, имах труден период, след това Тони Фъргюсън беше контузен и ме изправиха срещу Хорчър с 9 дни предизвестие. Тогава Гейджи ми помогна да отслабна. 

Имах много тежко сваляне на килограми и свалих последния килограм в гореща баня, а Джъстин след това ми помогна, изведе ме от банята, защото тогава нямахме достатъчно хора. Kогато има изтощително сваляне на килограми, то тогава има нужда от доста хора.

Нямам никакви оплаквания или неприязън към Джъстин Гейджи. Той се представя добре и иска да е най-добрия в света. Уважавам това. Той има стремеж и работи здрави. Гейджи мина през много в този спорт и мисля, че е много достоен противник. 

Сами видяхте какво направи с Тони Фъргюсън в последния двубой. Така че няма да има неприязън или подценяване към него от моя страна. Чист професионализъм. Ще излезем там, ще си свършим работата, ще се ръкуваме и ще си тръгнем.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес