Зареждане

Хабиб посещава всеки ден баща си в болницата

Хабиб посещава всеки ден баща си в болницата
Публикувано на: Юни 23, 2020 в 09:01 ч
Непобеденият шампион в лека категория на UFC, Хабиб Нурмагомедов не спира да тренира за битката си с Джъстин Гейджи, въпреки всичко, което се случва в неговия личен живот. В началото на миналия месец неговия баща Абдулманап постъпи в болница с коронавирус и се наложи да му направят сърдечна операция. Няколко пъти го поставяха в изкуствена кома и почти 2 месеца по-късно неговото състояние остава сериозно.

Абдулманап е поставен на апарати, а Хабиб го посещава всеки ден в болницата в Москва. "The Eagle" споделя, че Абдулманап го разпознава и няма да бъде лесно неговото възстановяване. За щастие той вече е преборил коронавируса и сега трябва да се справи с последствията от него. Ето какво сподели шампиона за здравословното състояние на баща си:


Неговото състояние все още е сериозно. Той е в интензивното. Самият коронавирус вече е минало, но той има последствия за бъбреците и сърцето му. Що се отнася до вируса, няма нужда да се притеснявате, защото сега има други последствия. Аз го посетих и той ме разпозна, но нямаше комуникация, защото е поставен на апарати. Всеки ден ме пускат, прекарвам половин час с него, държа му ръката. 

Питам го дали ме разпознава, а той ми дава знак, че ме познава. В болницата са едни от най-добрите лекари в света и не се притеснявам. Благодаря им. В това отношение всичко е наред. Това отнема време, тъй като последствията са много тежки и рехабилитационният период ще бъде дълъг и труден. 

Готвя се всеки ден за битката с Гейджи, защото знам, че баща ми ще иска да съм в добра форма. Сигурен съм, че няма да му хареса, ако не тренирам заради него. Тренировките ми помагат да се освободя от стреса и да се разсея. Есента ще защитя титлата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес