Зареждане

Хабиб: По-добър съм в стойка от Гейджи

Хабиб: По-добър съм в стойка от Гейджи
Публикувано на: Септември 8, 2020 в 08:41 ч
Безспорният шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов няма търпение да се бие с Джъстин Гейджи. Двамата ще обединяват титлите на UFC 254, което ще се проведе в края на октомври в Абу Даби. Гейджи държи временната титла, а Нурмагомедов ще заложи непобедения си статут, който включва 28 поредни победи.

Мнозина смятат, че срещата ще бъде много тежка за Хабиб, защото не е много добър в стойка, но непобедения дагестанец вярва, че е по-добър страйкър от Гейджи. "The Eagle" споделя, че ще търси приключване и иска да го постигне във втори или трети рунд. Ето какво още сподели Хабиб преди боя с Гейджи:

Джъстин Гейджи има най-добра защита от събаряния от всичките ми съперници. Ако говорим за издръжливост, то тогава той е извън топ 3 на опонентите ми. Ще ви го покажа в битката ни. Неговия граплинг е под въпрос, защото никога не сме го виждали. Ще го разберем в битката. В момента съм на 65% готов за битка. Има още много време до боя и мога да бъда на 90-95 %. Ще търся приключване в битката. 

Искам да го приключа във втори или трети рунд. За мен ще е интересна битка и искам да видя как ще се справи на земята. Не можем да намерим записи с негови изяви на земя. Мисля, че съм доста над него, що се отнася до издръжливост. Много хора подценяват играта ми в стойка, въпреки че не са ме докосвали. Видяхме как Гейджи беше нокаутиран 2 пъти. Той е много корав боец, но поема доста щети. Вярвам, че съм по-добър страйкър от него. 

Кой ще победи ?!


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес