Зареждане

Хабиб Нурмагомедов приспа Джъстин Гейджи и се оттегли от ММА

Хабиб Нурмагомедов приспа Джъстин Гейджи и се оттегли от ММА
Публикувано на: Октомври 24, 2020 в 23:33 ч
Безспорният шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов защити титлата си в Абу Даби. Непобедения дагестанец се изправи срещу временният шампион Джъстин Гейджи в главната битка на UFC 254 на остров Яс. "The Eagle" успя да приложи триъгълник на Гейджи във втория рунд и Гейджи се предаде, но рефера не видя и Джъстин изгуби съзнание.

В първия рунд двамата не бързаха и Гейджи беше доста предпазлив. Джъстин вкара няколко добри ритника на Хабиб, който не спираше да го пресира и му вкара добри попадения, с които му разкървaви носа. В края на рунда Хабиб успя да пренесе битката на земята и опита да приключи Гейджи, но нямаше време. По време на почивката се видя, че Гейджи беше изразходвал доста от своето кардио и дишаше тежко.

Хабиб продължи да пресира и във втория рунд, а Гейджи отново му вкара от силните си ритници. Нурмагомедов успя отново да пренесе боя на земята, където приложи триъгълник на Джъстин, който няколко пъти се предаде, но рефера не видя и Гейджи заспа. Битката приключи за минута и 34 секунди във втория рунд. След края на боя Хабиб започна да плаче неутешимо по загубата на своя баща Абдулманап, който почина през юли.

С тази победа Хабиб Нурмагомедов увеличи серията си на 29 поредни победи без загуба в кариерата си. Той сподели, че е обещал на своята майка да спре с ММА и обяви, че това е края на неговата кариера. Гейджи от своя страна се разделя със серията си от 4 поредни победи.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес