Зареждане

Хабиб моли UFC да намерят опонент за Махачев

Хабиб моли UFC да намерят опонент за Махачев
Публикувано на: Февруари 27, 2020 в 07:00 ч
Хабиб Нурмагомедов иска неговия приятел и съотборник Ислям Махачев да се бие в бойната карта на събитието, което той ще оглави през април. Непобедения шампион ще заложи титлата си през април срещу Тони Фъргюсън в Бруклин и помоли организацията да намери съперник на Махачев.

В последно време от щаба на дагестнаците се оплакват, че не могат да намерят опонент за Ислям, който е в серия от победи и има само 1 загуба в ММА. В своя акаунт в социалните мрежи Нурмагомедов призова от UFC да уредят двубой на неговия приятел. Ето какво сподели Хабиб:


UFC, какво става около това момче ? Намерете опонент за Махачев, той чака обаждане за UFC 249. Само упорит труд и постоянство.


Няколко часа по-късно Махачев сподели, че са в сериозни преговори за битка. Той не е доволен от името на своя съперник, но въпреки това ще се включи на събитието в Бруклин, където Хабиб ще брани титлата срещу Фъргюсън. Ето какво написа Ислям в Инстаграм:


Добра новина, не казвам, че съм доволен, но също не е лошо. В момента работим по договора и веднага ще съобщя противника, след като подпишем.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес