Зареждане

Хабиб към Макгрегър: Предаваш се във всяка категория

Хабиб към Макгрегър: Предаваш се във всяка категория
Публикувано на: Януари 25, 2020 в 00:00 ч
Шампионът в лека категория Хабиб Нурмагомедов не е впечатлен от завръщането на Конър Макгрегър. Двамата върли врагове не пропускат всяка удобна възможност, за да се нападат и "The Eagle" реши отново да захапе Макгрегър. Миналия уикенд във Вегас, Конър победи с нокаут Доналд Серони за 40 секунди в битка от полусредна категория.

Веднага след срещата "The Notorious" се похвали, че е първия боец в историята на UFC, който печели с нокаут в 3 различни категории. Това обаче не грее Нурмагомедов, който реши да пропомни загубите със събмишън, които Макгрегър има. Ирладецът има 4 загуби в своята кариера, като всички те са с предаване.

Непобедения боец от Дагестан пусна пост в социалните мрежи, с който показа загубите на Макгрегър от Диаз, Джоузеф Дъфи, както и загубата, която дагестанецът му нанесе през 2018 година. Бащата на Хабиб е готов да направят реванш с Макгрегър, но иска от UFC да им платат 100 милиона долара.

В момента Хабиб се готви за тежка битка с Тони Фъргюсън през април и феновете го посъветваха да се концентрира върху Тони, а не върху престрелки с Макгрегър в социалните мрежи.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес