Зареждане

Хабиб и Фъргюсън пак се хапят в социалните мрежи

Хабиб и Фъргюсън пак се хапят в социалните мрежи
Публикувано на: Ноември 13, 2021 в 02:00 ч
Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън се захапаха за пореден път в социалните мрежи. "The Eagle" стартира кампания, чрез която да спечели шанс за титлата на своя приятел Ислам Махачев. Нурмагомедов вече отряза Джъстин Гейджи и изтъкна, че само преди година го удушил в бой за титлата.

В последно време Тони Фъргюсън, който е в серия от 3 поредни загуби също се е надъхал за титлата. Хабиб и Фъргюсън трябваше да се бият 5 пъти, но битката им пропадаше. Сега Хабиб вече е извън спорта, но се вживява като треньор и се застъпва за своите приятели.

В социалните мрежи Нурмагомедов критикува Фъргюсън и написа следния пост:

В последните 3 години Тони Фъргюсън не е печелил рунд в UFC. Някои от рундовете ги загуби с 10 на 8. От 2015 година насам Фъргюсън е победил само 1 боец от топ 15 в лека категория. Ясна е картинката. Няма да падам ниско и да го обиждам лично. Това са си фактите. 

Ето и какво му отговори Фъргюсън:

Хабиб, слушай ме дебел шибаняк. Последния път когато те видях, избяга в друга страна като малка кучка, за да избегнеш битката ни за титлата. Преди това си съчини болки в стомаха, за да се измъкнеш от битката ни за титлата. Затвори си устата и остави мъжките работи на хората, които са на първа линия.

В спорта между Хабиб и Фъргюсън се намеси Али Абделазиз, който призова Тони да се бие с Махачев, но не получи отговор.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес