Зареждане

GSP отрече да е критикувал Jon Jones: 'Не бих го мачкал докато е паднал ниско'

GSP отрече да е критикувал Jon Jones: 'Не бих го мачкал докато е паднал ниско'
Публикувано на: Октомври 16, 2018 в 11:21 ч
Georges St-Pierre се оправда след като Jon Jones го обвини, че го е критикувал заради неуспешния допинг тест.

Думите на GSP явно са жегнали 'Bones', който се възхищаваше на бившия шампион в полусредна и средна категория, с когото дори са се засичали в залата на няколко пъти. Сега обаче 'Rush' опита да изчисти ситуацията, пояснявайки, че така и не е нападал Jones.

"Jon Jones ми се ядоса, видях в социалните медии, заради цялата работа със стероидите. Един приятел ми показа публикацията му и не успях да разбера какво точно се случва. Не съм нападал Jon Jones."

"Не говорех за Jones, но после разбрах, че точно той отбеляза победа с ритник в главата срещу Cormier. Нямах намерение да го нападам него. Говорех за стероидите и за хората, които ги взимат - че трябва да бъдат отстранявани. Няма спор, че някои бойци, след като бъдат хванати със стероиди и спрат да ги взимат после, се представят по-зле. Вече не са същите бойци."

"Ако погледнете Jon Jones обаче, при него има постоянство. Той твърди, че една от добавките му била замърсена. Не го е направил нарочно - просто неприятно стечение на обстоятелствата. Не съм го нападал него конкретно. В добри взаимоотношения сме с Jon Jones. Тренирал съм с него и ми стана неприятно."

Според St-Pierre, той никога не би ритнал боец, който е вече паднал. Освен това, ако има някой, който да се възвръща от пепелта като феникс, то това е 'Bones'.

"Знам, че имаше проблеми с USADA. Нещо, което не бих направил е да мачкам някого допълнително, при условие, че е вече паднал и нещо не му върви. Ако някой може да се завърне успешно след подобна тежка ситуация и отново да стане шампион, то това обезателно е Jon Jones. Мисля, че той е способен на това. Той е изключително талантлив и ще го направи."

Jones ще има възможността да оправдае очакванията на Georges и отново да стане шампион в полутежка категория, изправяйки се срещу Alexander Gustafsson в главното събитие на предстоящото UFC 232, което ще се проведе на 29-ти декември в Лас Вегас и ще се излъчва пряко по спортния канал Max Sport 2.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес