Зареждане

Greg Hardy: Аз съм сред най-добрите в света

Greg Hardy: Аз съм сред най-добрите в света
Публикувано на: Ноември 8, 2019 в 01:00 ч
Greg Hardy дава всичко от себе си в клетката на UFC, но въпреки това лошия късмет не спира да го преследва. "Prince of War" направи 4 битки тази година, от които спечели 2, загуби 1 с дисквалификация и 1 победа му беше отнета, защото използва инхалатор. За малко повече от година в ММА Hardy записа рекорд 5-1-1, като всички негови победи са с нокаут в първия рунд.

Това обаче не трогва феновете и те не спират да го освикрват във всяка негова среща. Този уикенд Greg ще отиде в Русия, където в подглавната битка на UFC Fight Night 163 ще се бие срещу местното момче Alexander Volkov. Битката е първа за него срещу опонент от топ 10 на тежка категория в UFC и той е готов да се докаже и да покаже, че има място в UFC, защото според него е сред най-добрите в света:


Що се отнася за последната ми битка, то аз няма какво да доказвам. Искам повече уважение от тези, които твърдят, че не ми е мястото в UFC. Имам нещо за доказване и ще покажа на всички, че давам всичко от себе си, без значение от резултата. 

Volkov е майстор в тази игра, а аз съм майстор в атлетизма. Аз съм един от най-добрите в света. Аз съм човек с астма и няма значение дали имам инхалатор или нямам. Едва ли мястото ми е в клетката, но аз съм тук и се бия, като освен това нокаутирам опонентите си. Това е нещо, което не е правено досега. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес