Зареждане

Грег Харди готов за големите битки в тежка категория

Грег Харди готов за големите битки в тежка категория
Публикувано на: Ноември 2, 2020 в 04:00 ч
Боецът в тежка категория на UFC, Грег Харди записа поредната си голяма победа в октагона. 32-годишния американец нокаутира Морис Грийн миналия уикенд в Лас Вегас и навлезе в серия от 2 поредни победи. Грег увеличи статистиката си на 7-2-1 в ММА и нокаутира 6 от съперниците си.

Харди имаше проблеми на кантара и за малко щеше да стане първият боец в историята на UFC, който не успява да влезе в лимита за тежка категория. Той винаги се забърква в проблеми и миналата година една от победи му беше отменена, защото използва инхалатор между почивките.

Това обаче е в миналото и опасния нокаутьор вярва, че го очакват големи неща. Ето какво сподели той след победата си във Вегас:

Днес е денят. Няма повече новобранката Грег Харди. Страхувайте се от мен. Говоря траштолк, но имам и морал. Аз съм човек, който вярва, че трябва да си заслужиш нещата. На път съм да си го заслужа. Целя се в големите момчета. Мисля, че това ще последва за мен. Големи битки, шансове за титлата. 

Франсис Нгану или Дерик Люис с неговите ръце като възглавници. Готов съм за всички. Най-страховитите мъже на планетата са по 160 килограма и аз съм се изправял срещу няколко такива наведнъж в NFL. Тези малки момчета в UFC са нищо. Те размахват ръце и когато времето дойде ще ги пречупя. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес