Зареждане

Готвят Дъстин Порие срещу Нейт Диаз за UFC 272

Готвят Дъстин Порие срещу Нейт Диаз за UFC 272
Публикувано на: Януари 12, 2022 в 07:44 ч
UFC подготвят още един голям двубой за събитието си през март.

UFC 272 ще бъде оглавено от очаквания с интерес двубой между Хорхе Масвидал и Колби Ковингтън, но се очаква на 5-ти март да видим и битка между Нейт Диаз и Дъстин Порие. Според няколко източника вече има неофициално съгласие, което обаче все още не е потвърдено публично.

И двамата бойци са потвърдили участието си, но все още не са подписали договорите. Порие и Диаз преди време се бяха съгласили на двубой, докато се закачаха в социалните мрежи.

Порие (28-7) се би преди няколко седмици, когато не успя да надвие Чарлз Оливейра в двубой за титлата в леката категория. "The Diamond" бе заключен в третия рунд в главното събитие на UFC 269. Преди това Порие имаше три поредни победи, включително две поредни над Конър Макгрегър.

Диаз (20-13) загуби последните си две битки, но изглежда това изобщо не навреди на имиджа му. В последния си двубой той изкара 5 рунда с Леон Едуардс, в доста оспорвана битка, която загуби със съдийско решение.

Преди това Диаз загуби двубоя си с Хорхе Масвидал, а последната му загуба е от август 2019-та, когато победи бившия шампион в леката категория Антъни Петис, с когото се биха в полусредната категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес