Зареждане

Glover Teixeira победи Nikita Krylov с решение

Glover Teixeira победи Nikita Krylov с решение
Публикувано на: Септември 15, 2019 в 05:29 ч
Качил: DoloR 
Glover Teixeira и Nikita Krylov премериха сили в подглавната битка на UFC Fight Night 158, което се провежда в Канада. Битката им беше в полутежка категория. В началото на битката Krylov започна с ритници. Teixeira успя да хване един от ритниците и пренесе битката на земя. Teixeira доминира на земята и вкарва тежки попадения. Krylov успя да се измъкне и вкарва удари с лакти.

Битката отново се пренася на земя, където Krylov опитва да събмитне бразиелца, но той се защитава добре. Двамата отново се изправят и Krylov го наказва с коляно и лакът. Teixeira опитва събаряне, но не успява, а след това наранява Nikita с комбинация от удари. Силен оувърхенд от Teixeira и край на рунда.

Във втория рунд Krylov пак започна с ритници, а бразилеца контрира с десен. Krylov с джаб и ритник в тялото. Нов опит за събаряне от бразилеца, но Krylov се защитава и вкарва ритник. Десен от Teixeira, който пробва събаряне, но изяжда коляно. Двамата разменят удари, а Krylov започна да бяга, което ядосва бразилеца и той го преследва. Teixeira опитва събаряне, но не успява. Krylov успява да събори бразилеца на земята и му вкарва лакти.

В третия рунд Teixeira вкарва комбинация, а Krylov търси събаряне, но не успява. Krylov с нов опит за събаряне, а Teixeira прилага гилотна. Nikita успява да оцелее и да се измъкне. Teixeira доминира на земя и прилага armbar, но Nikita пак се измъква.

Битката се провежда на земята, където бразилеца контролира нещата до края на рунда и двамата стигат до решение. Съдиите дават победа с раздвоено решение за бразилеца - (28-29, 29-28, 29-28). С тази победа Glover навлиза в серия от 3 поредни победи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес