Зареждане

Гловър Тейшейра: UFC показаха неуважение към мен!

Гловър Тейшейра: UFC показаха неуважение към мен!
Публикувано на: Ноември 25, 2022 в 00:00 ч
Гловър Тейшейра вярва, че UFC са показали неуважение към него.

Бившият шампион в полутежка категория остана без съперник, след като Иржи Прохазка оваканти титлата в категорията. Причината беше сериозна контузия в рамото, която ще изисква операция. Иржи и Тейшейра трябваше да оглавят UFC 282 през декември в Лас Вегас.

С оттеглянето на Прохазка, UFC са предложили на Тейшейра да остане, за да се бие с Анкалаев в главната битка. Гловър пожелал битката да се случи в Бразилия, за да има време да се подготви. Той се съгласил на бой във Вегас, но срещу Ян Блахович.

От UFC са отказали офертите на Тейшейра и така той няма да се бие за титлата. Гловър реши да коментира преговорите след оттеглянето на Иржи. Ето какво сподели бразилският ветеран:

„Анкалаев ми беше предложен, защото Иржи е контузен. Тъй като той има съвсем различен стил, а ние тренираме за Иржи от няколко месеца, поисках повече време. Помолих ги да се бия в Бразилия. 

Казах им, че ще се бия с Анкалаев в Бразилия, за да имам още няколко седмици да организирам лагер специално за този човек. 

Казаха, че битката трябва да е във Вегас, така че аз казах, че ще се бия с Ян във Вегас, защото тренирах като него. 

Те казаха: „Вие вече победихте Блахович, а той е на 39 години.“ Казвам си: „Шегувате ли се? Аз съм на 43 години".

Чувствах, че постъпиха малко неуважително към мен. Имайки предвид всичко, което съм направил за тази компания. Малко ми е мъчно за цялата тази ситуация. Защо не ми позволиха да се бия с Ян ? 

Това отново е битка между двама ветерани, но ще продаде повече от тази битка с Анкалаев. Ние сме двама нокаутьори. Определено биха продали повече, без неуважение към Анкалаев. 

Той просто не е толкова известен тук в Америка", каза Тейшейра в YouTube канала Super Lutas.

Неуважително ли са постъпили UFC към Тейшейра ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес