Зареждане

Глоувър Тейшейра иска реванш с Кори Андерсън или Ян Блахович

Глоувър Тейшейра иска реванш с Кори Андерсън или Ян Блахович
Публикувано на: Ноември 24, 2019 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Глоувър Тейшейра се намира в серия от 3 поредни победи, които записа тази година и сега се цели в реванш с Кори Андерсън или битка с Ян Блахович. 40-годишния бразилец загуби с решение в средата на миналата година от Кори и като цяло се представи доста зле в тази среща.

Тейшейра победи с решение Никита Крилов в своята последна битка и сега иска опонент, който да го приближи до втори шанс за титлата на Джон Джоунс. Ето какво сподели в интервю ветерана, който няма още много битки пред себе си в клетката:


Има няколко нови момчета, които се целят в титлата, но аз съм много мотивиран и съм готов да се бия с топ опоненти. Искам да направя реванш с Кори Андерсън или битка с Ян Блахович. Мисля, че това са добри битки за мен. Искам да се бия с някой от тях и може би ще се случи в началото на 2020 година. 

Искам да се бия с бойци, които са близо до титлата. Аз съм боец, който винаги се бие с тези на върха. Бойците, с които съм се бил са се били за титлата, защото битките ни са били за определяне на претендент за пояса. 

Аз загубих от Александър Густафсон и Антъни Джонсън, които се биха за титлата. Сега обаче съм в серия от победи над корави бойци и трябва да се бия срещу Кори или Ян, за да стигна до титлата. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес