Зареждане

Гилбърт Бърнс: Джоунс в тежката ще приключи катастрофално

Гилбърт Бърнс: Джоунс в тежката ще приключи катастрофално
Публикувано на: Януари 6, 2021 в 09:52 ч
Боецът в полусредната категория на UFC, Гилбърт Бърнс вярва, че преместването на Джон Джоунс в тежката категория ще приключи зле.

Джоунс, който е дългогодишен шампион  в полутежката, наскоро освободи титлата си, за да премине при тежките. Все още не е ясно кога ще бъде неговия дебют, но се очаква да бъде срещу победителя между шампиона Стипе Миочич и опасния претендент Франсис Нгану.

Бърнс не вижда как би могло това да приключи добре за Джоунс, особено ако се изправи срещу силния Нгану.


"Джон Джоунс в тежката? Не ми допада това," сподели Бърнс в своя YouTube канал. "Особено когато има човек като Франсис Нгану при тежките, не знам. Не виждал как би могло да му е леко на Джоунс в тази категория. Дори и срещу Стипе. Ако Стипе победи Нгану, тогава той ще се бие срещу Джоунс. Но не мисля, че ще се случи така. Мисля, че Нгану ще победи Стипе и Нгану ще се бие срещу Джоунс, а това ще е тежка битка.

Не ми се ще да гадая, но какво би станало ако Нгану нокаутира Джоунс? Какво ще направи Джоунс? Преди всичко, ако си непобеден и загубиш, това тежи много... Ако си шампион, непобеден, на върха в класациите и загубиш и то лошо, не знам как би ти повлияло това психически. Не съм сигурен в бъдещето на Джон Джоунс."

Според Бърнс по-правилен ход за "Bones" е било да остане в полутежката категория, където да се изправи срещу бойци като Ян Блахович и Израел Адесаня.

Какво мислите за коментара на Бърнс - загазил ли е Джоунс в тежката категория?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес