Зареждане

Гилбърт Бърнс: Чандлър ще срита пиянката Макгрегър

Гилбърт Бърнс: Чандлър ще срита пиянката Макгрегър
Публикувано на: Юли 21, 2023 в 08:00 ч
Гилбърт Бърнс (22-6) разкри, че бившият шампион в две категории Конър Макгрегър (22-6) и Майкъл Чандлър (23-8) ще се бият през декември.

В момента тече излъчването на The Ultimate Fighter 31-ви сезон. Ирландската звезда е треньор срещу Чандлър. Конър успя да запише само 1 победа в 8 битки срещу бойците на своя противник. Очаква се Макгрегър и Чандлър да се бият в края на сезона.

Битката им трябваше да се случи през зимата, но Макгрегър не успя навреме да се върне в пула на USADA. Така реално той няма право да се бие тази година, защото не е давал проби в рамките на 6 месеца. Бърнс обаче вярва, че битката ще се случи през декември.

Ето какво е мнението на бразилеца:

„Дейна Уайт каза на Чандлър, че битката му с Конър ще се състои в края на годината. На следващия ден Чандлър публикува емоджи на коледно дърво. Така че мисля, че всичко е готово и битката ще се състои през декември.

Кой е фаворит ? Ако говорим за онзи Конър, който победи Жозе Алдо и Еди Алварес, той беше истински убиец и бих го поставил сред любимите си. 

Но днешният Конър, който миналата седмица пие Proper No. 12 на плажа по къси гащи, този човек не може да се мери с Чандлър.

Чандлър пристига пръв на тренировка, изучава всеки детайл от опонента си, тренира във всяка посока, записва всеки детайл от стратегията на хартия. Най-удивителното е, че когато вратата на клетката се затвори, той просто разкъсва хартията и включва убийствен режим. 

Но Чандлър не е шега. Той е силен, има сила на нокаут, невероятна борба и страхотни основни умения. Това е много лоша битка за Макгрегър. Чандлър ще срита задника на Конър.", сподели Бърнс.

Вие каква прогноза ще дадете ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес