Зареждане

Гейджи иска бърза и насилствена победа над Чандлър

Гейджи иска бърза и насилствена победа над Чандлър
Публикувано на: Октомври 15, 2021 в 05:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Джъстин Гейджи е готов за Майкъл Чандлър. Двамата ще се бият в бойната карта на UFC 268, което ще се проведе на 6-ти ноември в Ню Йорк. Има голяма вероятност победителят в срещата да получи шанс за титлата.

Джъстин не се е бил вече една година и за последно загуби временната си титла в битката с Хабиб Нурмагомедов. Тази загуба му спря серия от 4 поредни победи с нокаут. Той има 5 победи и 3 загуби в UFC, в които заслужи 9 бонуса.

Гейджи разкри, че ще търси бърза и насилствена победа над Чандлър. Ето какво още сподели "The Highlight", който е сред най-атрактивните в UFC:

Мисля, че Майкъл Чандлър ще излезе и ще опита да вкарва удари. Мисля, че ще бъде страхотна битка. Ще бъде забавна среща, забавна за тълпата и забавна за мен. Ще започне ли да се бори, след като започна да вкарвам големи удари ? Не съм сигурен, вероятно. Цял живот се защитавам от опити за събаряне. 

Ако иска да губи енергия там, това е добре. Когато се изправи, вече няма да може да защити лицето си. Тази битка ще бъде като предишните ми. Ще вляза там и ще се опитам да разбия този пич възможно най-бързо, възможно най-насилствено. 

Аз съм с рекорд 22-3 в ММА и 19 от победите са с нокаут. Нито един от останалите не може да каже, че е спечелил 9 бонуса в първите си 7 битки в UFC. Aз се бия по този начин и това е причината да ми плащат толкова много пари. 

Ще успее ли Гейджи да бие ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес