Зареждане

Georges St. Pierre се закани да шокира света в UFC 217

Georges St. Pierre се закани да шокира света в UFC 217
Публикувано на: Септември 24, 2017 в 08:42 ч

Една от най-големите ММА звезди се завръща в Октагона на 4-ти ноември. Georges St. Pierre ще се изправи срещу шампиона в средната категория, Michael Bisping в главното събитие на UFC 217 в Ню Йорк.

GSP не се е бил от 4 години и ще дебютира в горната за него категория и то срещу нейния шампион. 36-годишният боец обаче не се притеснява от това предизвикателство.
 
"Когато човек е доволен от постигнатото, по-добре да се оттегли. Аз обаче все още не съм доволен. Мисля, че мога да постигна повече и ще го докажа на всички на 4-ти ноември. Много съм щастлив. Спортът еволюира, но вярвам, че още не сте видели най-доброто от мен."

Канадецът не е имал загуба от двубоя си с Matt Serra в UFC 69. Сега GSP ще разчита на най-силните си оръжия в битката си в UFC 217.
 
"Сега нещата са различни. Имам много повече умения в арсенала си. Ако Bisping очаква да бъда такъв, какъвто съм бил, това ще е голяма грешка от негова страна. Ще изляза и ще шокирам света...

Аз съм претендентът. Не съм шампион сега. Затова трябва да се докажа. Трябва да очаквам, че ако стигнем до съдийско решение и битката е оспорвана, то няма да е в моя полза. Затова ще изляза и ще направя всичко възможно да го приключа. Ще се бия така, сякаш няма да има утре."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес