Зареждане

Georges St-Pierre: Nate Diaz e уникален и автентичен

Georges St-Pierre: Nate Diaz e уникален и автентичен
Публикувано на: Август 25, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Миналия уикенд Nate Diaz се завърна след 3-годишно отсъствие от клетката и записа впечатляваща победа над Anthony Pettis. Битката им беше в полусредна категория и е привлякла вниманието на Georges St-Pierre, който дълги години властваше в категорията. Феновете се радваха на Diaz и не спираха да го подкрепят, което показва, че той е голяма звезда в момента.

След края на събитието Dana White призна, че Nate е новата голяма звезда на организацията, а Georges St-Pierre потвърди това и го отдаде на автентичния стил, който притежава Nate:


Mисля, че Nate е невероятна личност, която е доста автентична. Той не се интересува и казва това, което си поиска. Diaz е много автентично момче. Сега сме в ерата на Conor McGregor и виждаме как много бойци го имитират, за да се рекламират. Те искат да станат по-известни. На много от тях не им се получава, защото не са автентични, но Nate Diaz е такъв. 

Той е уникален човек и личност. Точно това е причината, поради която хората го обичат толкова много. Не съм очаквал да направи такова завръщане след 3 години извън клетката. Представи се невероятно и мисля, че не е изглеждал по-добре. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес