Зареждане

Gegard Mousasi: Понякога съм като плачещо бебе

Gegard Mousasi: Понякога съм като плачещо бебе
Публикувано на: Юли 19, 2019 в 13:00 ч
Бившият шампион на Bellator в средна категория Gegard Mousasi стана обект на доста критика, защото обвини бившия си опонент Rafael Lovato в използването на забранени вещества. Двамата се биха миналия месец в Лондон и Lovato грабна победата с решение, което го направи шампион. За Mousasi това беше първа загуба от 3 години, която прекъсна серията му от 8 поредни победи. Gegard вече има нов опонент и ще се бие срещу Lyoto Machida през септември. Mousasi мрази загубите и не я прие добре, което му донесе нови критики, но той не се интересува от мнението на хората:


Винаги съм коментирал загубите от определени опоненти. Винаги си поплаквам по-малко. Понякога съм като плачещо бебе. Мога да дам пример с битката срещу Uriah Hall. Тогава аз казах, че ме е победил с късмет, което не беше така, но ми спечели реванш. Казах, че Machida мами, защото така го чувствах. Може да си честен, когато стане дума за определени хора. Нещата са такива, каквито са. 

Загубих от Machida, защото беше по-добър. Аз съм реален човек. Вече казах мнението си за Lovato и няма да го повтарям. Не ме интересува, ако ме мислите за загубеняк. Трябва да се ядосваш от загубите. Винаги ще търсиш оправдания, когато губиш. Осъзнавам това и не съм идиот. Търся оправдание, защото се провалих. Няма да повтарям това, което казах, защото вече всички го знаят. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес