Зареждане

Gegard Mousasi: Bellator ми платиха и затова ще се бия с Machida

Gegard Mousasi: Bellator ми платиха и затова ще се бия с Machida
Публикувано на: Юли 23, 2019 в 12:28 ч
Gegard Mousasi няма да чака шанс за титлата, която загуби миналия месец. Той избра да си го заслужи и ще се бие срещу Lyoto Machida на събитието Bellator 228, което ще се проведе на 28-ми септември, което ще се проведе в Калифорния. Двамата ветерани изкара заедно 25 минути в клетката през 2014 година на събитие на UFC в Бразилия и "The Dragon" победи с единодушно решение, а битката беше избрана за битка на вечерта. Сега изминаха няколко години и Mousasi е готов да сподели клетката с най-голямото име в категорията:


Аз съм боец и от Bellator ми дадоха парите и поискаха да се бия. Те ми плащат, а аз се бия. Machida беше най-голямото име в категорията и двамата щяхме да се бием рано или късно. Чух, че Lovato е контузен и аз избрах да продължа напред. Боли ме от загубата, но съм здрав и нямам контузия. 

Понякога контузиите могат да те изкарат от играта за 8 или 9 месеца. Сега мога да си спечеля нов шанс за титлата за по-малко от 3 месеца. Прегледахме опонентите в категорията и видяхме, че Lyoto е най-голямото име от всички. Това беше единствената битка, която имаше смисъл. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес