Зареждане

Гасанов победи Никола Дипчиков с нокаут във втория рунд

Гасанов победи Никола Дипчиков с нокаут във втория рунд
Публикувано на: Април 9, 2021 в 23:33 ч
Никола Дипчиков не успя да стане първият българин, който да спечели титла в чеченската организация ACA. Преди минути той сподели клетката с Магомедрасул Гасанов в главната битка на ACA 121, което се проведе в Минск. Битката им беше за временната титла в средна категория на организацията. В първия рунд видяхме доминация от страна на Гасанов.

Той успя да пренася битката с лекота на земята и отбеляза над 5 събаряния. Дипчиков не успя да намери отговор за Гасанов и неговата борба. Във втория рунд Никола опита да изрита Гасанов, но се подхлъзна, което даде предимство на Магомедрасул и той се вкопчи за нашето момче. Гасанов пренесе боя на земята, където зае доминантна позиция и започна да вкарва удари.

Никола опита да се защити, но нямаше как да се измъкне от това положение, което принуди рефера да спре боя в началото на втория рунд. Така Гасанов печели временната титла и ще обединява титлите със Саламу Абдурахманов.

С тази загуба Дипчиков се разделя със серия от 4 поредни победи. Гасанов от своя страна навлезе в серия от 12 поредни победи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес