Зареждане

Гарбрандт: Преборих демоните и пак ще съм шампион

Гарбрандт: Преборих демоните и пак ще съм шампион
Публикувано на: Юни 4, 2020 в 18:34 ч
Коди Гарбрандт има само 9 битки под банера на UFC, но те му бяха достатъчни, за да стигне върха, а след това да удари дъното. 28-годишния боец успя да спечели титлата, след като шокира света с победа над легендата Доминик Круз в края на 2016 година. "NoLove" впечатли всички с добрата си игра и остана непобеден в клетката. Коди беше с рекорд 11-0 и прие да брани пояса срещу своя бивш най-добър приятел. Гарбрандт загуби с нокаут от Ти Джей Дилашоу в края на 2017 година, а след това получи реванш и отново загуби с нокаут.

През март миналата година бившия шампион се завърна и очакваше триумф, но влезе в неразумни размени на удари с Педро Муньоз и пак беше нокаутиран. Така към днешна дата той е в серия от 3 поредни загуби с нокаут. Този уикенд Коди се завръща, за да се бие с Рафаел Асунсао в подглавната битка на UFC 250. Ето какво сподели Гарбрандт, който вярва, че пак ще вдигне злато в UFC:


Не мисля, че ще бъда щастлив, ако спра да се бия. Не съм бил в такова състояние, че да искам да спра с битките. Не е опция да спра с тях. Обичам да се бия и искам да се бия. Трябва да намериш страстта и да поддържаш този глад. Обсебен съм от този спорт и от това да ставам по-добър. Загубите са част от играта и предизвикват растеж. 

Вярвам, че поправих много грешки. Няма кой да ме победи, когато съм във форма. Аз съм в този спорт, за да стана най-добър. Не преследвам парите. Преборих моите демони и съм тук, за да седна отново на трона. Ще съм готов, когато отново получа шанс за титлата. Ще я спечеля и ще я държа, докато не стане време за пенсия. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес