Зареждане

Габи Гарсия иска да се бие с Кайла Харисън

Габи Гарсия иска да се бие с Кайла Харисън
Публикувано на: Май 29, 2021 в 00:00 ч
Страшилището на японската ММА организация RIZIN Габи Гарсия е готова да се бие с Кайла Харисън, която се бие за PFL. Габи е висока 1.88 и тежи над 100 килограма. Тя се състезава в тежка категория, а Харисън е шампионка в лека категория.

Гарсия твърди, че Харисън говорила глупости по нейн адрес и искала да се бият. Човек трябва да внимава какво си пожелава, защото Габи е готова да изпълни желанието на Кайла.

В интервю за бразилската медия AG Fight Гарсия каза следното за Кайла, която е двукратна златна медалистка от олимпийски игри:

Кайла Харисън говори глупости за мен в социалните мрежи. Преди същото правеше и Джулия Бъд. Аз приех тези битки и сега също приемам, но Харисън говори, че съм лесна битка за нея. Смята, че нямам нужната техника, за да се бия с нея. Аз обаче съм различна версия от това, което бях в миналото. 

Казах на моя мениджър, че искам да се бия с нея. Говори, че била готова да се бие с мен по всяко време Нека го направим тогава. Какво иска от мен ? Колко килограма трябва да сваля ? Говорила съм с лекарите за това. Истината е, че тя не иска да се бие с мен. Тя говори, че е номер 1. 

Тя може да е такава, но в PFL, където й правят добри битки. В RIZIN правят добри битки и за мен. Няма как да е номер 1, защото в ММА са Аманда Нунеш и Крис Сайборг. Ако съм лесна битка, тогава защо не се бием ? Кайла, искам да се бием. За първи път предизвиквам някого. 

Какво да сторя, за да се бием ? Да сваля килограми и да мина допинг тест ? Да кажеш, че искаш да се бием е лесно. Моята цел е да се бия с нея. Не знам кога ще стане. 

Ще може ли Гарсия да се справи с Харисън ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес