Зареждане

Фьодор Емеляненко: Никога не съм пил Кока-Кола

Фьодор Емеляненко: Никога не съм пил Кока-Кола
Публикувано на: Февруари 11, 2024 в 16:00 ч
Известният ветеран в смесените бойни изкуства (ММА) Фьодор Емеляненко говори за начина си на живот след оттеглянето си от битките. В момента Емеляненко е на 47 години.

По време на кариерата си в ММА Емеляненко участва в 48 битки, в които постигна 40 победи (16 от тях бяха с нокаут), а също така претърпя 7 поражения. Друг сблъсък с участието на руснакa беше обявен за несъстоял се. В своята последна битка "Последния Император" загуби от Райън Бейдър през февруари 2023 година.

„Сега се грижа за семейството си, за момичетата си. Отделям им време. Отделям време и на моя отбор, но това все пак е спорт. Опитвам се да водя здравословен начин на живот. Никога не съм пил Кока-Кола и никога не съм ходил в заведения с такава храна. 

Що се отнася до ястията, обожавам френско месо. Готвим го за празниците, но мога да си позволя торти и чийзкейкове. Oбичам ги. 

Основното за всеки е да живееш в хармония със съвестта си. Винаги се опитвам да мисля дали щях да направя това или онова действие, ако жена ми, дъщерите ми, майка ми бяха пред мен.“, цитираха думите на Емеляненко от ТАСС.

Емеляненко е един от най-великите ММА бойци в историята. Той е име, което е познато по цял свят.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес