Зареждане

Фьодор Емеляненко напира за реванш с Райън Бейдър

Фьодор Емеляненко напира за реванш с Райън Бейдър
Публикувано на: Ноември 19, 2020 в 02:00 ч
Легендарният боец Фьодор Емеляненко иска нов шанс за титлата в тежка категория на Bellator. Последния император се провали на финала в турнира на Bellator в тежка категория преди почти две години. Той премери сили с Райън Бейдър и загуби с нокаут за 35 секунди. Емеляненко успя да се завърне с победа и в края на миналата година нокаутира Куинтън Джаксън.

Фьодор е с рекорд 3-2 в Bellator и всички негови битки в организацията завършват с нокаут в първия рунд. Неговата статистика в ММА е 39-6-1 и той приключва 30 от своите битки. Емеляненко печели 3 от последните си 4 битки в ММА и е на няколко срещи от край на славната си кариера. Той иска в една от тези срещи да направи реванш с Бейдър, но преди това осъзнава, че трябва да спечели още 1 битка. Ето какво сподели Фьодор:

Бих искал да направя реванш с Бейдър, но ако говорим за това колко е реалистично, то тогава имам нужда от поне още една битка и победа. Валентин Молдавски е един от претендентите за битката за златото в тежка категория, така че ако Валентин се бие за титлата, тогава, разбира се, ще призная това право. 

Нямам никакво отношение по темата с най-велик боец в историята. Просто се опитвах да печеля в ММА и в самбото. Защо да се занимавам с темата за най-велик боец ? Това са празни приказки. 

По-рано тази година Вадим Немков, който е протеже на Фьодор успя да детронира Бейдър в полутежка категория. Ще може ли Фьодор да отмъсти и да прибере и втората титла на Райън ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес