Зареждане

Фьодор Емеляненко може да се оттегли след още 1 битка

Фьодор Емеляненко може да се оттегли след още 1 битка
Публикувано на: Юни 10, 2021 в 00:00 ч
Голямата ММА легенда Фьодор Емеляненко може да се оттегли след още 1 битка под банера на Bellator. 44-годишният руснак разкри, че Скот Кокър и компания планират галавечер в Москва тази есен.

Със сигурност Фьодор ще участва и има голяма вероятност да свали ръкавиците именно в родната си страна. Често Кокър говори, че иска Емеляненко да приключи кариерата си в Русия и явно точно това гласят.

Тази година Емеляненко ще стане на 45 години и едва ли има какво повече да доказва. Ето какво сподели "Последния император" пред руските медии:

Разбрах от разговорите ни с Bellator, че ще проведат събитие в Москва през есента и се надявам, че момчетата от моя отбор също ще вземат участие в него. Може би дори ще имаме битка за титла. 

Анатолий Токов е претендент за титлата, Валентин Молдавски се бие сега, а Вадим Немков е много успешен в турнира. Може би в този случай някои от момчетата ще бъдат вкарани в знакови битки. 

В близко бъдеще ще летя с Валентин до Америка и вече ще има конкретен разговор за събитието, което ще имаме в Русия. 

Доколкото знам Брок Леснар няма да продължи кариерата си в ММА. По принцип съм готов, но Брок не беше в предложения списък. Фабрисио Вердум говореше доста и питах Кокър за него, но той ми каза, че нямат договор. 

Приказките са едно, но трябва да бъдат подкрепени с договор. Но като цяло тази битка ми е интересна, защо не? Съгласно договора ми остават две битки. Споразумението обаче гласи, че имам право да прекратя кариерата си след една. Ще взема решение за здравето си.

Емеляненко за последно нокаутира Куинтън Джаксън в края на 2019 година в Япония.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес