Зареждане

Фьодор Емеляненко: ММА е официално признат спорт по цял свят!

Фьодор Емеляненко: ММА е официално признат спорт по цял свят!
Публикувано на: Ноември 4, 2022 в 00:00 ч
Президентът на Съюза на ММА на Русия Фьодор Емеляненко не е съгласен с Александър Карелин

Вижте още - Александър Карелин: ММА не е никакъв спорт!

Наскоро легендата в борбата сподели, че според него ММА не е никакъв спорт. Смесените бойни изкуства учели младите как да смеват водка с бира. "Последният император" е едно от най-големите имена в света на ММА. Той контрира Карелин като каза, че ММА е официално признат спорт в Русия и по света.

„Не разбирам защо хора от спортната общност си позволяват да дискредитират ММА. Това е спорт, официално признат у нас и по света. Как ще го сравняват с алкохола ? 

Сега повече от всякога е важно спортистите, които защитават честта на страната ни, да бъдат едно цяло, а не да се делят на достойни или не, според някого. 

Александър Карелин присъства на нашето събитие, дори участва в откриването на руското първенство в Омск. Той може сам да се увери, че у нас няма битки между боксьор и неподготвен щангист или блогър.“, каза Емеляненко пред ТАСС. 

Фьодор вече е на 46 години, но въпреки това продължава да се бие. Емеляненко е с рекорд 40-6-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно той нокаутира Тимъти Джонсън в края на 2021 година на галавечер на Bellator в Москва.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес