Зареждане

Франсис Нгану: Нокаутирах Сирил Ган в спаринг

Франсис Нгану: Нокаутирах Сирил Ган в спаринг
Публикувано на: Януари 21, 2022 в 03:00 ч
Франсис Нгану разкри, че нокаутирал Сирил Ган по време на тренировка преди няколко години. Двамата излизат един срещу друг този уикенд в главната битка на UFC 270, което ще се проведе в Калифорния. Нгану и Ган са тренирали заедно при Фернанд Лопес в Париж.

"The Predator" не беше доволен от това, че излязоха кадри от техен спаринг, които изкарват Ган по-добър. Това ще бъде последна битка от договора на Нгану, който ще стане свободен агент. Франсис твърди, че има голям шанс да се бие в бокса с Тайсън Фюри.

В неговия договор има клауза, която ще го задължи да направи още 1 битка в UFC, ако победи Ган. В денят за медии "The Predator" даде прогнозата си за боя и сподели:

Хората си имат много проблеми преди битки. Някои се занимават с бивши гаджета, съпруги или договори, но в битка забравяш това и си вършиш работата. Не ме притеснява това, че пуснаха видео от наша тренировка. 

Това не беше цялото видео, а малка част от него. Нокаутирах Сирил Ган в спаринг с ляв хай кик. Да, има много причини, поради които няма да пуснат видео от това. Не съм искал да го нокаутирам, но се случи неволно. Моята прогноза за битката е нокаут под 2 рунда. 

Не знам какво ще стане, но искам след тази битка да се бия с Тайсън Фюри. Има голям шанс за тази битка. Не подценявам нищо в тренировите. Тренирам здраво и вярвам, че трябва да си завършен боец, ако ще си шампион. 

Ще успее ли Нгану да остане шампион ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес