Зареждане

Франк Шамрок разкрива причината за враждата с Дана Уайт: Той е глупак

Франк Шамрок разкрива причината за враждата с Дана Уайт: Той е глупак
Публикувано на: Юли 8, 2024 в 22:44 ч
Франк Шамрок и Дана Уайт имат жестока вражда и нито се виждат, нито си говорят.

Когато братята Фертита и Уайт купили UFC, Шамрок разкри, че са го наели да им помага с консултации. Целта е била UFC да получи регулация и да се превърне в значим спорт. Шамрок обаче казва, че не е бил съгласен с това, което Уайт и Фертита са искали да направят, поради което не се е бил повече за промоцията и е напуснал ролята си на консултант.



"Това е просто лично. Когато Фертита купиха UFC, те ме наеха да ги консултирам... Никога не съм правил бизнес с тях, защото не вярвах в техния маркетингов план. Тъй като не се присъединих към тях, се превърнах в техен противник. Направих K1 вместо UFC, сключих сделка с други организации вместо с UFC, когато ме питаха, говорех истината, маркетинговите планове бяха гадни и те загубиха 20 милиона долара веднага след старта... Никой дори не знаеше, че имаме правила или че сме въвели този регламент.", каза Франк Шамрок.

Както казва Шамрок, той никога повече не се е бил в UFC, въпреки че е бил шампион в полутежка категория. Шамрок в крайна сметка се състезава за Strikeforce и Elite XC, както и за K1.

Франк Шамрок нарича Дана Уайт глупак

На въпроса дали Франк Шамрок има интерес да възстанови отношенията си с Дана Уайт, бившият шампион на UFC заяви, че няма интерес от това.

"Не, той е боклук. Нямам интерес, той не е в живота ми. Това е другата причина, поради която не съм в спорта, той е фигурантът на този спорт и аз не искам да имам нищо общо с него или по косвен път с този спорт", каза Шамрок.

След като Шамрок и Уайт не се разбират, бившият шампион не е в Залата на славата на UFC и вероятно никога няма да бъде.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес