Зареждане

Floyd Mayweather: Битката с Tenshin Nasukawa ще се случи, но без ритници

Floyd Mayweather: Битката с Tenshin Nasukawa ще се случи, но без ритници
Публикувано на: Ноември 15, 2018 в 22:31 ч
Боксовата легенда Floyd Mayweather явно е променил решението си и ще се бие срещу Tenshin Nasukawа на RIZIN 14 в Япония. Преди няколко седмици двамата застанаха лице в лице на пресконференция на която RIZIN обявиха официално битката, но когато Floyd се прибра в САЩ се отметна и каза, че е бил подведен и няма да се бие срещу непобедения феномен Nasukawa.

Сега обаче в интервю за TMZ, Floyd отново ни разиграва и твърди, че битката ще се случи, но без да се използват ритници:


Не, битката няма да е официална. Това ще бъде едно кратко шоу, което ще е за около 9 минути. Това без съмнение, ще е най-високоплатеното показно на ринга правено някога. Само от рекламата на това събитие до момента изкарах 7 цифрена сума. Само от разговори за това събитие направих луди пари. Хората говорят, че се бия, защото ми трябват пари, но не е така. Bill Gates, Warren Buffer, Oprah имат много пари, но все още си правят нещата и изкарват пари.


 Самата битка ще е кратко показно на ринга без никакви ритници. Ще подвижа на ринга с това момче за около 9 минути и разбира се това ще бъде най-високоплатеното показно правено някога. Може и да съм пенсиониран боксьор, но все още се изявявам навсякъде по света и правя тонове пари.





Тук може да си припомните пресконференцията:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес